Mijoux Piercings prijzen

Prijzen en voorbeelden

Hieronder vindt je de soorten en prijzen van onze piercings. Wij piercen alleen met titanium of 18 karaat goud. De prijzen staan vermeld onder iedere foto, alle prijzen die je ziet zijn inclusief piercen.

Heb je al een piercing, maar wil je deze vervangen door onze sierraden, neem dan contact met ons op.

Sommige van onze sierraden moeten voor je klaargemaakt worden (gesteriliseerd), maar wij kunnen de piercings die klaargemaakt moeten worden binnen 4 werkdagen bij je piercen. Bij de sierraden staat vermeld of zij dezelfde dag nog gepiercet kunnen worden of dat je een paar dagen moet wachten.

Onze Mijoux piercing studio evenals onze winkel Mijoux jewelry is gevestigd in de Rivierenbuurt te Amsterdam met ruime parkeergelegenheid voor de deur en is heel makkelijk bereikbaar vanaf de A10, A4 en A9.

Mijoux, Rijnstraat 219, Amsterdam

Helix, Forward helix, Tragus, Earlobe piercing

Titanium

De sierraden hieronder hebben wij standaard in ons assortiment, deze kunnen wij dezelfde dag bij je piercen, neem contact op voor het maken van een afspraak

18 karaat goud

De sierraden hieronder zijn van 18 karaat goud. De levertijd is 4 dagen. Neem contact op voor het bestellen van je sierraad en het inplannen van de afspraak.


Daith, Rook piercing

Titanium

De sierraden hieronder hebben wij standaard in ons assortiment en kunnen wij dezelfde dag bij je piercen, neem contact op voor het maken van een afspraak

18 karaat goud

De sierraden hieronder zijn van 18 karaat goud met prachtige kwaliteit Swarovski kristal. De levertijd is 4 dagen. Neem contact op voor het bestellen van je sierraad en het inplannen van de afspraak.


Orbital/conch piercing

Titanium

De sierraden hieronder hebben wij standaard in ons assortiment, deze kunnen wij dezelfde dag bij je piercen, neem contact op voor het maken van een afspraak.

18 karaat goud

De sierraden hieronder zijn van 18 karaat goud met prachtige kwaliteit Swarovski kristal. De levertijd is 4 dagen. Neem contact op voor het bestellen van je sierraad en het inplannen van de afspraak.


Wil je nog meer info over onze piercings, klik dan hier

Afspraak inplannen

Wil je een afspraak inplannen dan kan dat via onderstaand boekingsformulier. Staat de voor jou gewenste datum of tijd er niet tussen, neem dan gerust even contact op want wij piercen ook, op afspraak, buiten de winkelopeningstijden.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit
« Mijoux Piercings info
Gaatjes schieten/prikken Amsterdam »