Gaatjes schieten/prikken Amsterdam

VANAF 14,95 PER PAAR

gaatjes prikken

Bij Mijoux kun je ook gaatjes laten schieten, hoewel wij zelf liever de term prikken gebruiken. Wij werken met het Studex systeem.

Het Studex® System75™is nauwelijks voelbaar, bijna volledig geluidloos. Het is het meest hygiënische systeem. De oorbellen en de houder zitten in een enkele cartridge, die direct in het instrument geplaatst kan worden. Doordat de steker zichtbaar is, is het mogelijk om op de millimeter precies de oorgaatjes te zetten. De cartridge raak nooit uw huid of die van de oorgaatjes-specialist aan, ook niet tijdens het plaatsen of verwijderen van de cartridge. De gepatenteerde technologie verzekert een zeer zachte plaatsing van de oorbel. Met dit innovatieve systeem worden de oorbellen in het oor gezet / geprikt in tegenstelling tot de oude manier van het gaatjes schieten.

  • Wij prikken oorbellen vanaf 8 jaar (tot 16 jaar onder begeleiding en akkoord ouders)
  • Volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Bij Mijoux prikken wij in de oorlel met het studex syteem
  • Wil je oorbellen in het kraakbeen gedeelte van het oor, deze piercen wij in onze hiervoor speciaal ingerichte studio. Voor meer info over het piercen klik hier, wil je ook meer weten over de sierraden en prijzen van het piercen klik dan hier.

De kosten voor het prikken van gaatjes is vanaf 14,95 per paar, afhankelijk van de oorbellen die je kiest. Het is ook mogelijk om maar 1 oorbel te laten prikken.

Wil je een afspraak maken stuur dan een appje naar 0624321834

Heb je al gaatjes en ben je op zoek naar oorbellen check dan onze winkel Mijoux, online of aan de Rijnstraat 219 te Amsterdam

Wil je inspiratie opdoen, check dan onze Insta

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit
« Mijoux Piercings prijzen
Sorry you didn’t find what you where looking for! »